Możliwości oceny jakości żywności z wykorzystaniem elektronicznego nosa oraz języka.
Opis bibliograficzny
Możliwości oceny jakości żywności z wykorzystaniem elektronicznego nosa oraz języka. [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, MONIKA STOMA. W: XXI Konferencji Naukowo-Techniczna Budowa i Eksploatacja Maszyn Spożywczych „BEMS 2024” Lublin s. Lublin, 2024.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXI Konferencji Naukowo-Techniczna Budowa i Eksploatacja Maszyn Spożywczych „BEMS 2024” Lublin, s.
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 września 2024 09:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2024 09:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptit-spomasz.com.pl/aktualno…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50355) wydawnictwo zwarte #50355
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.