Możliwości projektowania żywności funkcjonalnej z batata (Ipomoea batatas l. [Lam.]).
Opis bibliograficzny
Możliwości projektowania żywności funkcjonalnej z batata (Ipomoea batatas l. [Lam.]). [AUT.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne, żywność funkcjonalna. Bezpieczeństwo żywności i pasz : III Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 12-13 maja 2016 roku 95-98, bibliogr. Krosno, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, 978-83-64457-19-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne, żywność funkcjonalna. Bezpieczeństwo żywności i pasz : III Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 12-13 maja 2016 roku, 95-98
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2016 12:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-19-7
BPP ID: (59, 38720) wydawnictwo zwarte #38720
PBN ID (hist.): 38720
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.