Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości projektowania żywności funkcjonalnej z batata (Ipomoea batatas l. [Lam.]).

Opis bibliograficzny

Możliwości projektowania żywności funkcjonalnej z batata (Ipomoea batatas l. [Lam.]). [AUT.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne, żywność funkcjonalna. Bezpieczeństwo żywności i pasz : III Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 12-13 maja 2016 roku 95-98, bibliogr. Krosno, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, 978-83-64457-19-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne, żywność funkcjonalna. Bezpieczeństwo żywności i pasz : III Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 12-13 maja 2016 roku, 95-98
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 września 2016 12:12
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:47

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64457-19-7
BPP ID: (59, 38720) wydawnictwo zwarte #38720
PBN ID (hist.): 38720

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się