Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości wykorzystania batata (Ipomoea batatasL. [Lam]) w produkcji żywności funkcjonalnej.

Opis bibliograficzny

Możliwości wykorzystania batata (Ipomoea batatasL. [Lam]) w produkcji żywności funkcjonalnej. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA. W: Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż Kraków 2018, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, s. 5-14, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-946796-1-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż, s. 5-14
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.60
Rekord utworzony:6 listopada 2018 10:43
Ostatnia aktualizacja:25 września 2019 11:03

Identyfikatory

ISBN: 978-83-946796-1-3
BPP ID: (59, 44433) wydawnictwo zwarte #44433

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się