Możliwości wykorzystania proszków z dyni jako komponentów żywności funkcjonalnej (Pumpkin powders as a component of functional foods)
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania proszków z dyni jako komponentów żywności funkcjonalnej (Pumpkin powders as a component of functional foods). [AUT.] JUSTYNA BOCHNAK, EWA HABZA, MAŁGORZATA SIKORA, MICHAŁ ŚWIECA. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański Krosno ; Wrocław 2019, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 206-214, bibliogr, 978-83-64457-51-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 lutego 2020 15:05 |
Ostatnia aktualizacja: | 21 listopada 2021 11:16 |
Linki zewnętrzne
PBN
619a1c7c2467f030369d67d7
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-51-7
BPP ID: (59, 46439) wydawnictwo zwarte #46439
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.