Możliwości wykorzystania tradycji kulinarnych Roztocza w promowaniu regionu.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania tradycji kulinarnych Roztocza w promowaniu regionu. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Zesz. Nauk. (Wyż. Szk. Społecz.-Przyr. im. Wincentego Pola Lub.) 2010 T. 9 s. 233-241, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe (Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie) 2010 T. 9, s. 233-241
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2015 09:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35763) wydawnictwo ciągłe #35763
PBN ID (hist.): 35763
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.