Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości wykorzystywania probiotyków opartych na żywych kulturach mikroorganizmów w produkcji drobiarskiej.

Opis bibliograficzny

Możliwości wykorzystywania probiotyków opartych na żywych kulturach mikroorganizmów w produkcji drobiarskiej. [AUT.] ARTUR CISZEWSKI, ŁUKASZ JAROSZ, AGNIESZKA MAREK, ZBIGNIEW GRĄDZKI. Pol. Drobiar. 2021 Suplement Zdrowie s. 88-94, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2021 Suplement Zdrowie, s. 88-94
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lipca 2022 14:02
Ostatnia aktualizacja:13 stycznia 2023 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 49634) wydawnictwo ciągłe #49634

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się