Możliwości wykorzystywania probiotyków opartych na żywych kulturach mikroorganizmów w produkcji drobiarskiej.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystywania probiotyków opartych na żywych kulturach mikroorganizmów w produkcji drobiarskiej. [AUT.] ARTUR CISZEWSKI, ŁUKASZ JAROSZ, AGNIESZKA MAREK, ZBIGNIEW GRĄDZKI. Pol. Drobiar. 2021 Suplement Zdrowie s. 88-94, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2021 Suplement Zdrowie, s. 88-94
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2022 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2023 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
62d006004097075e7c6fa849
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49634) wydawnictwo ciągłe #49634
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.