Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości zbilansowania składników pokarmowych w ekologicznym żywieniu świń.

Opis bibliograficzny

Możliwości zbilansowania składników pokarmowych w ekologicznym żywieniu świń. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, MARIUSZ SOSZKA. W: Rolnictwo XXI wieku - nowe aspekty gospodarowania : opracowanie monograficzne / pod red. Karola Węglarzego Kraków, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, 2010, S. 261-266, 978-83-7607-027-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rolnictwo XXI wieku - nowe aspekty gospodarowania : opracowanie monograficzne / pod red. Karola Węglarzego, S. 261-266
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 października 2010 14:11
Ostatnia aktualizacja:4 maja 2021 09:18

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7607-027-8
BPP ID: (59, 24633) wydawnictwo zwarte #24633
PBN ID (hist.): 24633

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się