Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mycotoxin content of organic and conventional oats from southeastern Poland.

Opis bibliograficzny

Mycotoxin content of organic and conventional oats from southeastern Poland. [AUT.] ADAM KUZDRALIŃSKI, EWA SOLARSKA, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. Food Control 2013 Vol. 33 Issue 1 68-72, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.02.014
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CONTROL 2013 Vol. 33 Issue 1, 68-72
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 marca 2013 12:42
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30020) wydawnictwo ciągłe #30020
PBN ID (hist.): 30020

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,819
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się