Najnowsze trendy w dietetyce i technologii żywności. Redakcja / Mariola Janiszewska.
Opis bibliograficzny
Najnowsze trendy w dietetyce i technologii żywności. Redakcja / Mariola Janiszewska. [RED.] MARIOLA JANISZEWSKA. Lublin 2023, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 207 s, 978-83-67104-82-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
207 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
64a2af64409707320731277c
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67104-82-1
BPP ID: (59, 49425) wydawnictwo zwarte #49425
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.