Najważniejsze czynniki wpływające na przechowalniczą jakość jaj konsumpcyjnych (The most important factors affecting the storage quality of table eggs)
Opis bibliograficzny
Najważniejsze czynniki wpływające na przechowalniczą jakość jaj konsumpcyjnych (The most important factors affecting the storage quality of table eggs). [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, NATALIA KANADYS, JAKUB CHALIMONIUK, DAMIAN GALICKI. W: Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 7-11, bibliogr., streszcz, 978-83-66392-87-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 lipca 2020 08:12 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b08a3a2467f00d532e2349
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-87-8
e-ISBN: 978-83-66392-88-5
BPP ID: (59, 46561) wydawnictwo zwarte #46561
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.