Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg.
Opis bibliograficzny
Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg. [RED.] AVNESH KUMARI, RAJNI GARG, RISHAV GARG. Boca Raton 2023, CRC Press / Balkema, 240 s, il., bibliogr. DOI: 10.1201/9781003397861
Szczegóły publikacji
Źródło:
240 s.
Wydawca:
CRC Press / Balkema
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Nanotechnology for enhancement of food value. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR BARBAŚ, DOMINIKA SKIBA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg Boca Raton 2023, CRC Press / Balkema, s. 1-15, il., bibliogr., sum, 9781003397861. |
---|---|
Rekord utworzony: | 24 października 2023 09:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 października 2023 10:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
65377a11409707139648f533
DOI
10.1201/9781003397861
Strona WWW
https://www.taylorfrancis.com/books/edi…
Identyfikatory
e-ISBN: 9781003397861
BPP ID: (59, 49696) wydawnictwo zwarte #49696
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.