Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Napromieniowanie żywności.

Opis bibliograficzny

Napromieniowanie żywności. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, KAROL OGRODNICZUK. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2010 R. 54 nr 6 s. 6-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2010 R. 54 nr 6, s. 6-8
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lipca 2010 13:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24122) wydawnictwo ciągłe #24122
PBN ID (hist.): 24122

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się