Naturalne antyoksydanty w codziennej diecie.
Opis bibliograficzny
Naturalne antyoksydanty w codziennej diecie. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK. RECIPE 2020 nr 1 (22) s. 15-18, il.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
RECIPE 2020 nr 1 (22), s. 15-18
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2021 13:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2022 09:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48969) wydawnictwo ciągłe #48969
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.