Naturalne składniki przypraw decydujące o smaku mięsa.
Opis bibliograficzny
Naturalne składniki przypraw decydujące o smaku mięsa. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 3 (224) s. 28-30, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 3 (224), s. 28-30
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2018 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 kwietnia 2018 12:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43700) wydawnictwo ciągłe #43700
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.