New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions.
Opis bibliograficzny
New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, AKIHIRO HANDA, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, KONRAD TERPIŁOWSKI, CEZARY KWIATKOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2016 Vol. 242 Iss. 8 1235-1243, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-015-2627-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 242 Iss. 8, 1235-1243
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lipca 2016 08:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72a072467f01e930e6a01
DOI
10.1007/s00217-015-2627-3
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38260) wydawnictwo ciągłe #38260
PBN ID (hist.): 38260
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,433
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.