Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

New potential of using millet-based yeast-fermented leaven for composite wheat bread preparation.

Opis bibliograficzny

New potential of using millet-based yeast-fermented leaven for composite wheat bread preparation. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. J. Food Nutr. Res. (Tlačené vyd.) 2014 Vol. 53 Issue 3 240-250, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food and Nutrition Research 2014 Vol. 53 Issue 3, 240-250
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2014 13:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33642) wydawnictwo ciągłe #33642
PBN ID (hist.): 33642

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,804
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się