New potential of using millet-based yeast-fermented leaven for composite wheat bread preparation.
Opis bibliograficzny
New potential of using millet-based yeast-fermented leaven for composite wheat bread preparation. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. J. Food Nutr. Res. (Tlačené vyd.) 2014 Vol. 53 Issue 3 240-250, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food and Nutrition Research 2014 Vol. 53 Issue 3, 240-250
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2014 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.vup.sk/en/index.php?start&la…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33642) wydawnictwo ciągłe #33642
PBN ID (hist.): 33642
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,804
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.