New product development: Cellulose/egg white protein blend fibers.
Opis bibliograficzny
New product development: Cellulose/egg white protein blend fibers. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Carbohydr. Polym. 2015 Vol. 126 168-174, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.03.008
Szczegóły publikacji
Źródło:
CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 Vol. 126, 168-174
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2016 16:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:43 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72a072467f01e930e69bf
DOI
10.1016/j.carbpol.2015.03.008
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37546) wydawnictwo ciągłe #37546
PBN ID (hist.): 37546
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,219
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.