Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

New product development: Cellulose/egg white protein blend fibers.

Opis bibliograficzny

New product development: Cellulose/egg white protein blend fibers. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Carbohydr. Polym. 2015 Vol. 126 168-174, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.03.008
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 Vol. 126, 168-174
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2016 16:45
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37546) wydawnictwo ciągłe #37546
PBN ID (hist.): 37546

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,219
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się