Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz. II.
Opis bibliograficzny
Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz. II. [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, NATALIA KANADYS. Pol. Drobiar. 2020 nr 6 s. 10-13, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2020 nr 6, s. 10-13
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 czerwca 2020 11:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b9f0472467f07b6bbb1d82
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46986) wydawnictwo ciągłe #46986
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.