Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych.
Opis bibliograficzny
Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych. [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, JOANNA PAWŁAT. Kraków 2024, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 105 s, 978-83-64377-58-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
105 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 września 2024 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2024 09:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
66f1167bfdbe83273713266c
Strona WWW
https://ptir.org/projekty/
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-58-7
BPP ID: (59, 50267) wydawnictwo zwarte #50267
Metryki
80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.