Nietermiczne metody utrwalania żywności (Non-thermal methods of food preservation)
Opis bibliograficzny
Nietermiczne metody utrwalania żywności (Non-thermal methods of food preservation). [AUT. KORESP.] NIEDŹWIEDŹ IWONA, [AUT.] POLAK-BERECKA MAGDALENA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 120-125, ilu. bibliogr., streszcz, 978-83-66139-81-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2019 08:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a68
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-81-7
e-ISBN: 978-83-66392-36-6
BPP ID: (59, 45900) wydawnictwo zwarte #45900
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.