Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Opis bibliograficzny
Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2007 nr 9 s. 24-25, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2007 nr 9, s. 24-25
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2008 10:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2017 11:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19648) wydawnictwo ciągłe #19648
PBN ID (hist.): 19648
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.