Normalizacja w przemyśle żywnościowym.
Opis bibliograficzny
Normalizacja w przemyśle żywnościowym. [AUT.] JOANNA STADNIK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2011 R. 15 nr 2 (58) s. 4-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2011 R. 15 nr 2 (58), s. 4-5
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 sierpnia 2011 08:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26074) wydawnictwo ciągłe #26074
PBN ID (hist.): 26074
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.