Nowatorskie techniki utrwalania soków.
Opis bibliograficzny
Nowatorskie techniki utrwalania soków. [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, MONIKA STOMA. AgroINDUSTRY 2025 nr 3 (33) s. 18-20, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
AgroINDUSTRY. Technika i Technologia w przemyśle spożywczym. 2025 nr 3 (33), s. 18-20
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2025 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 marca 2025 13:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52543) wydawnictwo ciągłe #52543
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.