Nowe możliwosci wykorzystania soli jodowanej w procesach fermentacyjnych.
Opis bibliograficzny
Nowe możliwosci wykorzystania soli jodowanej w procesach fermentacyjnych. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, EWA KISIELEWSKA, JANUSZ POPOWSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1998 nr 5 s. 23-25, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1998 nr 5, s. 23-25
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2015 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36540) wydawnictwo ciągłe #36540
PBN ID (hist.): 36540
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.