Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowe normy jakości w produkcji żywności - implikacje organizacyjne, technologiczne i infrastrukturalne.

Opis bibliograficzny

Nowe normy jakości w produkcji żywności - implikacje organizacyjne, technologiczne i infrastrukturalne. [AUT.] ANDRZEJ KUSZ, ANDRZEJ W. MARCINIAK, JACEK SKWARCZ. W: Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września, [b.w.], 2000. - S. 53-54, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. 53-54, bibliogr.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:52

Identyfikatory

BPP ID: (59, 7297) wydawnictwo zwarte #7297
PBN ID (hist.): 7297

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się