Nowoczesne metody oceny jakości produktów i surowców mięsnych.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne metody oceny jakości produktów i surowców mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, KLAUDIA WOŁYŃCZUK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 11 (232) s. 26-28, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 11 (232), s. 26-28
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2018 09:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 grudnia 2018 09:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44586) wydawnictwo ciągłe #44586
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.