Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowoczesne metody oceny jakości produktów i surowców mięsnych.

Opis bibliograficzny

Nowoczesne metody oceny jakości produktów i surowców mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, KLAUDIA WOŁYŃCZUK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 11 (232) s. 26-28, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 11 (232), s. 26-28
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 grudnia 2018 09:59
Ostatnia aktualizacja:11 grudnia 2018 09:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44586) wydawnictwo ciągłe #44586

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się