Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowoczesne technologie-automatyzacja i robotyzacja w przetwórstwie spożywczym.

Opis bibliograficzny

Nowoczesne technologie-automatyzacja i robotyzacja w przetwórstwie spożywczym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 12 (245) s. 40-42, 44, 46, il.sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 12 (245), s. 40-42, 44, 46
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 stycznia 2020 09:38
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2020 09:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46424) wydawnictwo ciągłe #46424

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się