Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowoczesne technologie przetwórstwa żywności pochodzenia roślinnego – korzyści i zagrożenia zdrowia konsument.

Opis bibliograficzny

Nowoczesne technologie przetwórstwa żywności pochodzenia roślinnego – korzyści i zagrożenia zdrowia konsument. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA. W: Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym redakcja / Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik Lublin, Wydawnictwo KUL, 101-116, il., bibliogr., sum, 978-83-8061-243-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym redakcja / Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik, 101-116
Wydawca:
Wydawnictwo KUL
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.81
Rekord utworzony:4 lipca 2016 13:17
Ostatnia aktualizacja:13 lutego 2019 14:30

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8061-243-3
BPP ID: (59, 38251) wydawnictwo zwarte #38251
PBN ID (hist.): 38251

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się