Nowoczesne trendy w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne trendy w produkcji żywności. [AUT.] MARTYNA GOLIAN, GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 123-133, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 października 2017 12:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 września 2019 12:00 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062fad49b31cced9683a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-92-9
BPP ID: (59, 42633) wydawnictwo zwarte #42633
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.