Nutraceutyki w żywności pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Nutraceutyki w żywności pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK. W: VetForum: V Kongres Praktyki Weterynaryjnej, Łódź 25-26 kwietnia 2015, Streszczenia wykładów. [Łódź], [b.w.], [2015]. - S. 213-216.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VetForum: V Kongres Praktyki Weterynaryjnej, Łódź 25-26 kwietnia 2015, Streszczenia wykładów,
Wydawca:
[b.w.], [2015]. - S. 213-216
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2015 16:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:36 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 36428) wydawnictwo zwarte #36428
PBN ID (hist.): 36428
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.