Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutraceutyki w żywności pochodzenia zwierzęcego.

Opis bibliograficzny

Nutraceutyki w żywności pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK. W: VetForum: V Kongres Praktyki Weterynaryjnej, Łódź 25-26 kwietnia 2015, Streszczenia wykładów. [Łódź], [b.w.], [2015]. - S. 213-216.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VetForum: V Kongres Praktyki Weterynaryjnej, Łódź 25-26 kwietnia 2015, Streszczenia wykładów,
Wydawca:
[b.w.], [2015]. - S. 213-216
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2015 16:47
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:36

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36428) wydawnictwo zwarte #36428
PBN ID (hist.): 36428

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się