Nutrition value of the sweet potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam) cultivated in south – eastern Polish conditions.
Opis bibliograficzny
Nutrition value of the sweet potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam) cultivated in south – eastern Polish conditions. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, JACEK SUPSKI, TOMASZ CEBULAK, KATARZYNA PARADOWSKA. Int. J. Agron. Agric. Res. 2014 Vol. 4 No 4 169-178, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Agronomy and Agricultural Research 2014 Vol. 4 No 4, 169-178
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 maja 2014 16:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.innspub.net/wp-content/uploa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32694) wydawnictwo ciągłe #32694
PBN ID (hist.): 32694
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.