Nutritional and health-promoting properties of bean paste fortified with onion skin in the light of phenolic–food matrix interactions.
Opis bibliograficzny
Nutritional and health-promoting properties of bean paste fortified with onion skin in the light of phenolic–food matrix interactions. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food & Function 2015 Vol. 6 Issue 11 3560-3566, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1039/C5FO00805K
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food & Function 2015 Vol. 6 Issue 11, 3560-3566
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2015 14:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e93032092
DOI
10.1039/C5FO00805K
Strona WWW
http://pubs.rsc.org/en/Content/ArticleL…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36795) wydawnictwo ciągłe #36795
PBN ID (hist.): 36795
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,686
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.