Nutritional value and content of mineral elements in the meat of broiler chickens fed Boswellia serrata supplemented diets.
Opis bibliograficzny
Nutritional value and content of mineral elements in the meat of broiler chickens fed Boswellia serrata supplemented diets. [AUT.] A. R. M. AL-YASIRY, [AUT. KORESP.] B. KICZOROWSKA, [AUT.] W. SAMOLIŃSKA. J. Elem. 2017 Vol. 22 Nr 3 s. 1027-1037, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2017.22.1.1294
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2017 Vol. 22 Nr 3, s. 1027-1037
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2017 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00672ad49b31cced996b2
DOI
10.5601/jelem.2017.22.1.1294
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42487) wydawnictwo ciągłe #42487
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,684
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.