Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value and mineral composition of grain of selected wheat species depending on the intensity of a production technology.

Opis bibliograficzny

Nutritional value and mineral composition of grain of selected wheat species depending on the intensity of a production technology. [AUT.] LESZEK RACHOŃ, GRZEGORZ SZUMIŁO, MARZENA S. BRODOWSKA, ANDRZEJ WOŹNIAK. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 3 705-715, il., bibliogr., sum., DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.640. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.640
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 3, 705-715
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2015 11:29
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35478) wydawnictwo ciągłe #35478
PBN ID (hist.): 35478

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się