Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value and technological suitability of milk from cows of three polish breeds included in the genetic resources conservation programme.

Opis bibliograficzny

Nutritional value and technological suitability of milk from cows of three polish breeds included in the genetic resources conservation programme. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, WITOLD CHABUZ, ANETA BRODZIAK. Ann. Anim. Sci. 2012 Vol.12 No 3 s. 423-432, il., bibliogr., streszcz., sum., DOI: 10.2478/v10220-012-0036-0. DOI: 10.2478/v10220-012-0036-0
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2012 Vol.12 No 3, s. 423-432
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2013 11:25
Ostatnia aktualizacja:27 lipca 2018 14:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29017) wydawnictwo ciągłe #29017
PBN ID (hist.): 29017

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,420
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się