Nutritional value of soybeans and the yield of protein and fat depending on the cultivar and nitrogen application.
Opis bibliograficzny
Nutritional value of soybeans and the yield of protein and fat depending on the cultivar and nitrogen application. [AUT.] BOGDAN SZOSTAK, [AUT. KORESP.] ALEKSANDRA GŁOWACKA, [AUT.] AGNIESZKA KASICZAK, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, MACIEJ BĄKOWSKI. J. Elem. 2020 Vol. 25 Nr 1 s. 45-57, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2019.24.2.1769
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2020 Vol. 25 Nr 1, s. 45-57
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2020 09:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:11 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d8ad49b31cced6a961
DOI
10.5601/jelem.2019.24.2.1769
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46316) wydawnictwo ciągłe #46316
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,949
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.