Ocena cech fizykochemicznych wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Ocena cech fizykochemicznych wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK, ELŻBIETA SOLSKA. Postępy Nauki Technol. Prz. Rol.-Spoż. 2017 T. 72 nr 1 s. 5-14, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2017 T. 72 nr 1, s. 5-14
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2007 13:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2019 08:01 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f30
Strona WWW
https://www.ibprs.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17437) wydawnictwo ciągłe #17437
PBN ID (hist.): 17437
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.