Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK, ELŻBIETA SOLSKA. W: XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r 37. [Warszawa], [b.w.], 2017.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r, 37
Wydawca:
[b.w.], 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 czerwca 2017 14:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41986) wydawnictwo zwarte #41986
PBN ID (hist.): 41986
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.