Ocena działania przeciwnowotworowego ekstraktu z papryczek habanero, zawierającego kapsaicynę, w stosunku do wybranych linii komórek nowotworowych psów – in vitro (The evaluation of antitumor effect of the of hot pepper extract containing capsaicin against selected canine tumor cell lines – in vitro)
Opis bibliograficzny
Ocena działania przeciwnowotworowego ekstraktu z papryczek habanero, zawierającego kapsaicynę, w stosunku do wybranych linii komórek nowotworowych psów – in vitro (The evaluation of antitumor effect of the of hot pepper extract containing capsaicin against selected canine tumor cell lines – in vitro). [AUT.] ŁUKASZ ADASZEK, OLGA SŁABCZYŃSKA, MARCIN GOŁYŃSKI, PAWEŁ ŁYP, DAGMARA GADOMSKA, JERZY ZIĘTEK, DOROTA RÓŻAŃSKA, MACIEJ ORZELSKI, ANNA ŚMIECH, WOJCIECH ŁOPUSZYŃSKI, STANISŁAW WINIARCZYK. Weterynaria 2016 Nr 7-8 22-29, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Weterynaria 2016 Nr 7-8, 22-29
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 listopada 2016 15:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:58 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://capsomasol.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39454) wydawnictwo ciągłe #39454
PBN ID (hist.): 39454
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.