Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena lepkości dynamicznej mlecznych produktów fermentowanych (Assessment of the dynamic viscosity of fermented milk products)

Opis bibliograficzny

Ocena lepkości dynamicznej mlecznych produktów fermentowanych (Assessment of the dynamic viscosity of fermented milk products). [AUT.] JOANNA JĘDRUSYNA, ALEKSANDRA KROCHMAL. W: Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych s. 107. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/srzp.2020.2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych, s. 107
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 sierpnia 2020 12:42
Ostatnia aktualizacja:1 lutego 2022 14:51

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-319-1
BPP ID: (59, 46631) wydawnictwo zwarte #46631

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się