Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego.
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, GRAŻYNA KOWALSKA, MONIKA SUJKA, ARTUR MAZUREK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, EWELINA ZIELIŃSKA. W: Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta. Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r., red. Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć s. 70. Kraków 2021, 978-83-946796-9-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta. Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r., red. Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć, s. 70
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2021 13:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 13:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-9-9
BPP ID: (59, 48107) wydawnictwo zwarte #48107
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.