Ocena możliwości zagospodarowania produktów ubocznych przemysłu owocowo-warzywnego do produkcji ciastek owsianych (Assessment of the possibility of using byproducts of the fruit and vegetable industry for the production of oat cookies)
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości zagospodarowania produktów ubocznych przemysłu owocowo-warzywnego do produkcji ciastek owsianych (Assessment of the possibility of using byproducts of the fruit and vegetable industry for the production of oat cookies). [AUT. KORESP.] MAGDA PASTUSIAK, [AUT.] MIKOŁAJ OCIESA, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 89-99, bibliogr, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2024 09:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 marca 2025 11:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
67d2b654fdbe83617c8bfee2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49945) wydawnictwo zwarte #49945
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.