Ocena możliwości zastosowania ekstraktu z ostropestu plamistego w konserwie wieprzowej sterylizowanej jako czynnika kształtującego potencjał przeciwutleniający produktu.
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości zastosowania ekstraktu z ostropestu plamistego w konserwie wieprzowej sterylizowanej jako czynnika kształtującego potencjał przeciwutleniający produktu. [AUT.] PAULINA KĘSKA, KAROLINA WÓJCIAK, JOANNA STADNIK, NATALIA ŁATWIŃSKA. W: Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta Kraków 2021, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 198-207, il., bibliogr., sum, 978-83-953897-2-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2022 11:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2022 11:10 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://repo.ur.krakow.pl/info/book/UR3…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953897-2-6
BPP ID: (59, 48120) wydawnictwo zwarte #48120
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.