Ocena parametrów tekstury serów twarogowych o zróżnicowanej zawartości tłuszczu (Assessment of texture parameters of tvarogs with different fat content)
Opis bibliograficzny
Ocena parametrów tekstury serów twarogowych o zróżnicowanej zawartości tłuszczu (Assessment of texture parameters of tvarogs with different fat content). [AUT.] ALEKSANDRA KROCHMAL, JOANNA JĘDRUSYNA, MAGDALENA STOBIECKA. W: Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych s. 127. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/srzp.2020.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych, s. 127
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 sierpnia 2020 14:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:54 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/srzp.2020.2
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/sadowska…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-319-1
BPP ID: (59, 46684) wydawnictwo zwarte #46684
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.