Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta.
Opis bibliograficzny
Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta. [AUT.] ROBERT SIEPSIAK, JOANNA GMITROWICZ, JOANNA CIEŚLIKOWSKA. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 119-131, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.90 |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 lutego 2020 08:21 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 lutego 2020 08:21 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-744-5
BPP ID: (59, 46448) wydawnictwo zwarte #46448
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.