Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta.

Opis bibliograficzny

Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta. [AUT.] ROBERT SIEPSIAK, JOANNA GMITROWICZ, JOANNA CIEŚLIKOWSKA. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 119-131, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus, s. 119-131
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.90
Rekord utworzony:27 lutego 2020 08:21
Ostatnia aktualizacja:27 lutego 2020 08:21

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7996-744-5
BPP ID: (59, 46448) wydawnictwo zwarte #46448

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się