Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena przeciwbakteryjnego działania miodów smakowych.

Opis bibliograficzny

Ocena przeciwbakteryjnego działania miodów smakowych. [AUT.] ANNA ŻEBRACKA, KAROLINA JACHIMOWICZ, ANNA CHMIELOWIEC-KORZENIOWSKA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Żywność w XXI wieku - innowacje czy powrót do tradycji : Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 75-76. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność w XXI wieku - innowacje czy powrót do tradycji : Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r, s. 75-76
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 czerwca 2022 12:07
Ostatnia aktualizacja:9 czerwca 2022 12:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48434) wydawnictwo zwarte #48434

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się