Ocena przeżywalności L. monocytogenes w mięsnych wyrobach ekologicznych, w trakcie przechowywania.
Opis bibliograficzny
Ocena przeżywalności L. monocytogenes w mięsnych wyrobach ekologicznych, w trakcie przechowywania. [AUT.] MONIKA TRZĄSKOWSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA KURC. W: Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r. [b.m.], [b.w.], 2014. - S. 20.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r,
Wydawca:
[b.w.], 2014. - S. 20
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2015 13:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34586) wydawnictwo zwarte #34586
PBN ID (hist.): 34586
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.