Ocena przydatności owoców wybranych odmian papryki do mrożenia.
Opis bibliograficzny
Ocena przydatności owoców wybranych odmian papryki do mrożenia. [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WOJCIECH RADZKI, WALDEMAR GUSTAW, ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA. W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 333-342, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego, s. 333-342
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.59 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 10:33 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:09 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35606) wydawnictwo zwarte #35606
PBN ID (hist.): 35606
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.