Ocena racji obiadowych podawanych w szkołach podstawowych Świdnika.
Opis bibliograficzny
Ocena racji obiadowych podawanych w szkołach podstawowych Świdnika. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Ocena żywności i żywienia. IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań, 2000, 6-8 września. [Poznań], Wydaw. AR, [2000]. - S. 49.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ocena żywności i żywienia. IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań, 2000, 6-8 września,
Wydawca:
Wydaw. AR, [2000]. - S. 49
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 8057) wydawnictwo zwarte #8057
PBN ID (hist.): 8057
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.