Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Ocena składu i właściwości soków owocowych preferowanych przez konsumentów.

Opis bibliograficzny

Ocena składu i właściwości soków owocowych preferowanych przez konsumentów. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, JANUSZ KALBARCZYK. W: Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku : XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów. Warszawa, 10-11 września 2009 r. Warszawa, Komitet Organizacyjny XX Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, 2009. - S. 28.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku : XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów. Warszawa, 10-11 września 2009 r,
Wydawca:
Komitet Organizacyjny XX Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, 2009. - S. 28
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23877) wydawnictwo zwarte #23877
PBN ID (hist.): 23877

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2010 13:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się